Body &  Mind

MASSAGE PRAKTIJK

 

  Home

Wellness

Ontspannings Massage

Hot Stone Massage

Stempel en Ayurvedic Massage

Sport en Theraputic Massage

Stoel Massage

Contact

 

Uiteraard is de basis van alle massages de tastzin, dit betekent contact met anderen, maar vooral contact met onszelf, iets waar onze westerse samenleving te weinig tijd voor biedt. Therapeutische of holistische massage behandelt de hele persoon, Body, Mind en Soul. Het is een dubbel proces van aanraking en helpt het openen van de organen met natuurlijke energie kanalen die op zijn beurt kalmeert en harmoniseert het lichaam en geest.

Ontspanning massage: bevordert een gevoel van rust, vrede en evenwicht. Het bevordert het algemene welzijn en helpt het immuunsysteem te versterken door het vrijgeven van endorfine in het bloed. Het verbetert de bloedsomloop en verhoogt de bloedstroom die verse zuurstof brengt aan het lichaam, die gelijktijdig het lichaam ontgift. De huid en het spijsverteringsstelsel profiteren ook van de massage.

Een massage die spanning vermindert en diep inwerkt.  Deze massage kan naar uw keus verkwikkend of rustgevend zijn.

45 min. Ä42.00

60 min. Ä47.00

75 min. Ä52.00

90 min. Ä57.00

Totale lichaamsmassage: een top tot teen behandeling voor een totaal gevoel van ontspanning.

75 min.  Ä 50.00

Verwennerij massage: rustgevend, verkwikkend en geeft energie.  Een voeten behandeling met speciaal gekozen oliŽn, een hoofdmassage die spanningen verlicht, een gezichtsmassage die je laat stralen en een rug, nek en schoudermassage die ontspant en nieuwe energie geeft.

90 min.  Ä59

Body and Mind soother: Deze luxe behandeling brengt je lichaam en geest in balans en je voelt je ontspannen, stralend en herboren.  Een keus uit persoonlijk gemengde oilen, een rustgevend voetenritueel, een hoofdmassage om de stress weg te laten vloeien, een zachte en reinigende bodyscrub, en een diep ontspannede massage met warme etherische oliŽn.

120 min. Ä79

Scrub en Massage: deze massage stimuleert de doorbloeking en de spieren, verewijdret de dode huidcellen en stimuleert de lymfestroom in de huid.

60 min. Ä49

Lichaams pakking:  Adem rustig in terwijl uw lichaam ontspant en stress verdwijnt.  Uw volledige lichaam is genesteld in een heerlijke cocoon om tot een staat van diepe relaxatie te komen.  Body wraps gemaakt met ontgiftende ingrediŽnten zijn ontworpen om het lichaam van gifstoffen te reinigen en als het uiterlijk van de huid . De wraps vergemakkelijken zweten en het openstellen van de poriŽn , zodat het lichaam de vitamines en mineralen kan opnemen in de wrap .

60 min.  Ä50

Reiki:Een methode om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam of de geest gebruikt wordt om te verbeteren. Deze energie is dezelfde energie waardoor jij en alles wat leeft blijft leven. Reiki helpt lichaam en geest zichzelf te genezen!  Er wordt gewerkt met de handen waarbij het lichaam, met een veronderstelde vorm van levensenergie wordt behandeld.

De term Reikibestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten ? rei ('geest' of 'ziel') en ? ki ('energie' of 'levenskracht').Een andere, populaire Westerse vertaling van reiki is "universele levensenergie", of simpelweg "het leven", "de wereld".

45 min.  Ä32

Kindermassage 30 min. Ä25